Svea skog

Allt möjligt om jakten med trädskällare

Moderatorer: Lars, gaston, Jämta, kela

Re: Svea skog

Inläggav Rokka » 05 dec 2014 19:02

Gör alltid lika ont att se sådana marker.. Eller marker o marker,månlandskap är vad det är! Fy fan,länge leve Svea fucki'n shitskog,fortsätt att hugga ned hela Sveriges skog. Det blir säkert bra i nästa liv.
Användarvisningsbild
Rokka
 
Inlägg: 3004
Blev medlem: 18 okt 2008 18:41

Re: Svea skog

Inläggav Rokka » 17 aug 2015 18:40

Svea skog håller inte vad de lovar enligt en artikel i NSD i somras. Tell me about it,de är de värsta skogsmarodörerna i modern tid här uppe.
Kontaktade tidigare Skogsvårdsstyrelsen i ett ärende där ett av mina favoritberg skövlades,massakrerades,våldtogs trots det faktum att det fanns en skyddsvärd biotop på detta berg.
Skogsvårdsstyrelsen svarade att allt var i sin ordning och att Svea skog tom.anmält detta område för slutavverkning.(till råga på allt) Tydligen var denna skyddsvärda biotop inte så mycket värd eftersom man avverkar allting runt omkring detta lilla sk. skyddsvärda område.
Man behöver inte vara en raketforskare direkt för att kunna ana att denna lilla biotop,denna lilla fjuttiga oas mitt i Sveas månlandskap så småningom kommer att förgås och duka under av väder och vind. Ett helt kalt berg med en liten landtunga skyddsvärd biotop kommer oundvikligen att gå sitt utmätta öde tillmötes. Leve Svea skog med sin ekologiska massaker :twisted:
Användarvisningsbild
Rokka
 
Inlägg: 3004
Blev medlem: 18 okt 2008 18:41

Re: Svea skog

Inläggav jocke » 17 aug 2015 19:28

Svea har satt småviltsförbud under älgjakten i förmån för dom med stor plånbok som vill skjuta av sig på mitt hemområde!! Som att inte ett par 3000 hektar räcker för 4tyskar och ett par småviltsjägare! Sen skar dom ned och tog bort ställena där det var fin skog dvs halva området ungefär som salt i såren betalar jag mer nu än då! Dom tänker bara på pengar :/
jocke
 
Inlägg: 992
Blev medlem: 29 aug 2006 20:05

Föregående

Återgå till Trädskällare

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster

cron